Băsescu: Nu pot lua decizii singur, poziţia României în privinţa Libiei va fi decisă de CSAT

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la TVR, că nu poate lua decizii "singur" în problema Libiei, CSAT fiind cel care va decide în privinţa implicării României.

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu pot lua decizii singur, poziţia României în privinţa Libiei va fi decisă de CSAT

Băsescu: Nu pot lua decizii singur, poziţia României în privinţa Libiei va fi decisă de CSAT (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu nu pot lua decizii singur. Este atributul CSAT să decidă poziţia României şi implicarea României, funcţie de ceea ce ni se va solicita. În momentul în care se va aproba directiva de execuţie, voi convoca CSAT în primul rând pentru a-l informa cu privire la conţinutul directivei şi vom înţelege dacă decurg obligaţii pentru noi. În momentul de faţă, nu sunt obligaţii pentru prima fază, pentrru că planul de operaţii vizează doar instituirea zonei de interdicţie aeriană, nu s-a trecut la planificarea etapei a doua", a menţionat şeful statului la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici