Băsescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, susţine Crin Antonescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că şansele lui Traian Băsescu de a se întoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni în funcţie, el arătând că decizia Curţii Constituţionale va fi pentru validarea referendumului.

3879 afișări
Imaginea articolului Băsescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, susţine Crin Antonescu

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Domnul Traian Băsescu nu se simte bine şi nu va reveni la Cotroceni. Cred că şansele lui Traian Băsescu de a reveni la Cotroceni sunt infime", a spus Antonescu, la Realitatea TV.

Antonescu a arătat că, dincolo de acuzaţiile privind presiunile, crede într-un verdict corect al CC care va da întâietate legii şi realităţii şi care va decide validarea referendumului privind demiterea lui Traian Băsescu.

Antonescu a arătat că suspendarea lui Traian Băsescu nu este un fel de festival, şi a respins "legenda" că iniţiatorul acestei suspendări este el.

"Nu este adevărat, dar deloc, deloc", a spus Antonescu, respingând şi ideea că Dan Voiculescu s-ar afla în spatele suspendării.

Potrivit lui Antonescu, Voiculescu este un om de afaceri puternic, bogat, cu un trust de presă foarte puternic şi foarte performant, dar afirmaţiile că acesta ar decide în USL sunt nişte aberaţii.

"Dan Voicuelscu a venit foarte rar, cred că de trei patru ori de când s-a format USL, la nişte discuţii, şi este foarte puţin prezent în viaţa USL", a mai spus preşedintele interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici