Băsescu: O scrisoare pierdută, Ambasada Austriei trebuie să dea o explicaţie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, referindu-se la un document intern atribuit Ambasadei Austriei referitor la declaraţii pe care le-ar fi făcut la întâlnirea cu ambasadorii UE, că acesta nu-i creează nicio problemă şi că Ambasada Austriei trebuie să dea o explicaţie.

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu: O scrisoare pierdută, Ambasada Austriei trebuie să dea o explicaţie

Băsescu: O scrisoare pierdută, Ambasada Austriei trebuie să dea o explicaţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu-mi creează nicio problemă mie, mă tem că Ambasada Austriei trebuie să dea o explicaţie", a declarat şeful statului la Realitatea TV.

Băsescu a spus că Preşedinţia nu poate reacţiona la un document neasumat.

"Nu putem reacţiona pe un document care nu ştim al cui este. Este o scrisoare pierdută", a declarat Traian Băsescu.

Un raport intern al Ambasadei Austriei, citat de Realitatea TV, relata că, la întâlnirea cu ambasadorii statelor UE acreditaţi la Bucureşti, Traian Băsescu ar fi spus că va lua o decizie privind candidatura sa la prezidenţiale abia în septembrie, în funcţie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregătit drept candidat de rezervă al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici