Băsescu: Relaţia mea cu Merkel este foarte bună, la fel cu Sarkozy. Am avut tensiuni pe Schengen

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, răspunzând unei întrebări, că relaţia sa cu Angela Merkel este foarte bună, la fel ca şi cea cu Nicholas Sarkozy, el menţionând însă că au existat "tensiuni" în legătură cu intrarea României în Schengen.

652 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Relaţia mea cu Merkel este foarte bună, la fel cu Sarkozy. Am avut tensiuni pe Schengen

Băsescu: Relaţia mea cu Merkel este foarte bună, la fel cu Sarkozy. Am avut tensiuni pe Schengen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat la TVR cum ar descrie relaţia pe care o are cu Angela Merkel, Băsescu a răspuns: "Aici văd unde merge întreabrea. Relaţia mea cu Angela Merkel este o relaţie foarte bună, cum de altfel este şi cu Sarkozy în momentul de faţă, deşi se spunea...".

"E adevărat, am avut nişte tensiuni legate de Schengen, dar relaţia cu cancelarul Merkel este una foarte bună", a adăugat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici