Băsescu se declară susprins de candidatura lui Teo Trandafir: Îi urez succes

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seara, la B1Tv, că pentru el candidatura din partea PDL a lui Teo Trandafir pentru colegiul 19 din sectorul 4 a fost "o mare surpriză", evitând să adauge alte comentarii şi urându-i succes.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu se declară susprins de candidatura lui Teo Trandafir: Îi urez succes

Băsescu se declară susprins de candidatura lui Teo Trandafir: Îi urez succes (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a fost o surpriză pentru el candaditura lui Teo Trandafir pentru colegiul 19, preşedintele Traian Băsescu a replicat că această candidatură a fost "o mare surpriză".

"Vă spun sincer a fost o mare surpriză, dar..., mă rog, îi doresc succes", a susţinut Traian Băsescu.

Liliana Mincă, propusă de Alianţa PSD+PC, şi Teo Trandafir, candidatul PDL, îşi vor disputa locul de deputat din Colegiul 19.

Alegerile parlamentare parţiale vor avea loc în acest colegiu din Sectorul 4 al Capitalei în 25 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici