Băsescu se întâlneşte cu ambasadorii statelor UE

Preşedintele Traian Băsescu va participa, miercuri, la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor UE, informează Preşedinţia.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu se întâlneşte cu ambasadorii statelor UE

Băsescu se întâlneşte cu ambasadorii statelor UE

Conform anunţului Administraţiei Prezidenţiale, întâlnirea se desfăşoară fără oportunităţi de imagini şi fără declaraţii de presă.

Potrivit unor surse diplomatice, întâlnirea va avea loc la reşedinţa amasadorului Germaniei, ţară care deţine preşedinţia Consiliului European.

Potrivit aceloraşi surse, temele ce ar putea fi abordate sunt legate de Tratatul constituţional european şi de poziţia României faţă de acest subiect.

De asemenea, ar putea fi abordate subiecte legate de raportul pe care Comisia Europeană îl va prezenta în 27 iunie în legătură cu evoluţia justiţiei în România.

Întâlnirea are loc cu o zi înainte de începerea lucrărilor Consiliului European de vară, care se va desfăşura la Bruxelles şi unde va participa preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici