Băsescu şi Boc discută la Cotroceni - surse

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc s-au întâlnit, marţi, la Cotroceni, înainte de şedinţa Coaliţiei PDL-PSD, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

26 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Boc discută la Cotroceni - surse

Băsescu şi Boc discută la Cotroceni - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit surselor, premierul Emil Boc a plecat de la Palatul Victoria în jurul orei 14.00 şi se află la Palatul Cotroceni la ora transmiterii acestei ştiri.

Discuţia dintre preşedinte şi premier are loc înainte de întâlnirea Consiliului Coaliţiei PDL - PSD în care ar urma să se discute despre proiectul de buget pe 2009 şi, posibil, problema legată de retragerea sprijinului politic al PSD pentru ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, va face o declaraţie de presă, marţi, de la ora 16.00.

Coordonatorul politic al miniştrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la finalul unei întâlniri a social-democraţilor, care a avut loc la Senat, că preşedintele PSD Mircea Geoană, urma să îl contacteze pe premierul Emil Boc pentru stabilirea unei întâlniri a conducerilor celor două formaţiuni.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Vanghelie: Dacă premierul nu-l revocă pe Oprea, PSD se retrage de la guvernare

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici