Băsescu şi Boc sunt la Neptun, urmând să participe, duminică, la Ziua Marinei

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc se află, vineri, la Neptun, fiind aşteptaţi să participe, duminică, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei.

62 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Boc sunt la Neptun, urmând să participe, duminică, la Ziua Marinei

Băsescu şi Boc sunt la Neptun, urmând să participe, duminică, la Ziua Marinei (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse oficiale, Traian Băsescu a ajuns, în cursul zilei de vineri, la Neptun, şeful statului confirmând participarea la Ziua Marinei.

Traian Băsescu se întâlneşte, vineri, la Neptun cu preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, aflat într-o vizită neoficială în România, care nu a fost anunţată de Preşedinţie.

La Neptun a ajuns, joi spre vineri noaptea, şi premierul Emil Boc, iar în cursul zilei de vineri este aşteptat să vină, la Mamaia, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care se va întâlni cu reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi ai Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Sursele oficiale au precizat că ministrul Apărării, Gabriel Oprea, este, de asemenea, aşteptat să vină la Constanţa pentru a participa la festivităţile cu ocazia Zilei Marinei.

Câteva mii de persoane sunt aşteptate să participe, duminică, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, la festivităţi fiind invitate să participe oficialităţi militare, precum şi autorităţi locale şi centrale.

Potrivit Statului Major al Forţelor Navale Române, manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, vor începe, duminică, la ora 10.00, prin prezentarea Exerciţiului Naval FNR 2010

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici