Băsescu: Şi la Iaşi şi la Focşani ştiam ce o să se întâmple

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că ştia ce urma să se întâmple atât la Iaşi, cât şi la Focşani, referindu-se la reacţiile participanţilor la manifestările dedicate Zilei Unirii.

59 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Şi la Iaşi şi la Focşani ştiam ce o să se întâmple

Băsescu: Şi la Iaşi şi la Focşani ştiam ce o să se întâmple (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Şeful statului a susţinut un discurs, la Focşani, la eventimentul dedicat Zilei Unirii, după care a coborât de pe scenă şi s-a prins într-o horă, alături de participanţi la eveniment.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre evenimentul din acest an, spre deosebire de cel de anul trecut, Băsescu a răspuns, râzând, că este mai cald decât în 2010. El a precizat că în 2010, pe 24 ianuarie, erau -20 de grade Celsius la Focşani. Băsescu a adăugat că în acest an poate să stea fără căciulă pe cap.

Preşedintele Băsescu a mai spus că "şi situaţia socială s-a schimbat faţă de anul trecut, s-a deteriorat".

Întrebat dacă i-a fost mai greu la Focşani decât la Iaşi, el a răspuns că a ştiut ce urma să se întâmple în ambele oraşe.

"Şi la Iaşi şi aici ştiam ce o să se întâmple", a spus Băsescu.

El a adăugat că se pare că la Focşani este mai mult "respect" pentru Unire.

Preşedintele a ajuns, luni, în jurul orei 15.40, în Piaţa Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, unde au loc manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor, el fiind primit de mulţime cu huiduieli, ca şi la Iaşi.

Băsescu a participat, luni dimineaţă, şi la manifestările de la Iaşi prilejuite de Ziua Unirii Principatelor. Şeful statului a fost huiduit puternic şi fluierat de mulţime încă de când şi-a făcut apariţia în Piaţa Unirii din Iaşi, atât în momentul în care i-a fost prezentat onorul şi a fost intonat imnul de stat, cât şi pe parcursul discursului pe care l-a ţinut în faţa celor peste o mie de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici