Băsescu spune că nu îi este frică de suspendare:Rămân întreg, cu familia întreagă, nu merg la spital

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că nu îi este frică de suspendare, el precizând că nu are motive, pentru că nu merge la spital, şi rămâne întreg şi cu familia întreagă, el adăugând: "Vă spun ce am spus şi în 2007 – «Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război»".

396 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că nu îi este frică de suspendare:Rămân întreg, cu familia întreagă, nu merg la spital

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ce-i aia frică de suspendare? Ce pierd? Rămân cu familia întreagă, rămân întreg, nu mă duc la spital. Deci unde-i problema? (...) Dar dacă lucrurile vor merge pe această direcţie, vă spun ce am spus şi în 2007 – «Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război»", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări.

Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta se vor întâlni, joi, pentru a discuta pe tema reprezentării României la Consiliul European.

"Nu am cum să renunţ, ar însemna să încalc eu decizia Parlamentului. Sunt convins că nu se va ajunge la suspendare, cel puţin nu din acest motiv, pentru că eu voi participa la Consiliu şi discuţia se va încheia", a afirmat şeful Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici