Băsescu spune că "sistemul ticăloşit" s-a mutat la suprafaţă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR1, că va da detalii despre "sistemul ticăloşit" în următoarele două luni, "mai către sfârşitul mandatului" şi că refuzul său de a accepta compromisuri a avut costuri foarte mari.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că "sistemul ticăloşit" s-a mutat la suprafaţă

Băsescu spune că "sistemul ticăloşit" s-a mutat la suprafaţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sistemul (ticăloşit - n.r.) s-a mutat la suprafaţă în totalitatea lui. Acum îl putem identifica, putem pune mâna pe el. Vom discuta mai târziu, dar vă asigur că este la suprafaţă şi că-l vedeţi în fiecare zi. Probabil, nu reuşiţi să identificaţi tronsoanele lui, dar vom discuta în altă zi, mai către sfârşitul mandatului meu", a spus Traian Băsescu.

El a mai susţinut că nu a acceptat compromisuri, cu atât mai puţin cu cei pe care i-a considerat parte a sistemului ticăloşit.

"Vreau să ştiţi că a avut costuri foarte mari refuzul compromisului. Priviţi de multe ori şi la politicile de denigrare şi la atacurile îndreptate împotriva membrilor familiei", a adăugat preşedintele Băsescu.

"Eu garantez pentru toţi membrii familiei mele că niciunul nu a încălcat legea. Fratele meu a fost neinspirat asociindu-se într-o firmă pentru expoziţii. Nu a avut niciodată cod de operaţiuni legate de armament. A fost o campanie mincinoasă (...), dar sistemul ticăloşit, constatând că nu există nimic ilegal în ceea ce am făcut ca preşedinte, nu am făcut aranjamente netransparente, nu am avut înţelegeri... Astfel de construcţii publice, mincinoase, vin dintr-o singură direcţie; neavând compromisuri cu oameni compromişi în timpul mandatului, au încercat să facă o construcţie falsă, care, trebuie să recunosc, a avut destul efect", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici