Băsescu: Udrea să se retragă dacă se constată că e aranjată Convenţia PDL, aşa cum se produce acum

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, "aşa cum se produce acum".

517 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Udrea să se retragă dacă se constată că e aranjată Convenţia PDL, aşa cum se produce acum

Băsescu: Udrea să se retragă dacă se constată că e aranjată Convenţia PDL, aşa cum se produce acum (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat despre şansele Elenei Udrea la Convenţia PDL, Băsescu a spus: "Mi-e foarte greu să vă spun, eu recunosc că într-o competiţie cinstită poate avea. Într-una aranjată, mai bine nu mai fac Convenţia. Dacă va fi aranjată, îi recomand mai bine să se retragă. Dacă va constata că e aranjată, aşa cum se produce acum".

Întrebat dacă recunoaşte că Vasile Blaga are mai multe şanse la Convenţie, preşedintele a răspuns: "Da. Dar nu va mai fi PDL, va fi altceva, dacă se face o Convenţie aranjată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici