Bazac: PSD a demonstrat verticalitate, miniştrii PSD au făcut tot posibilul pentru a depăşi criza

Ministrul demisionar al Sănătăţii, Ion Bazac, a declarat, joi, că PSD a demonstrat verticalitate, pentru că a anunţat încă de la început că dacă va fi demis Dan Nica vor demisiona toţi miniştrii social-democraţi.

23 afișări
Imaginea articolului Bazac: PSD a demonstrat verticalitate, miniştrii PSD au făcut tot posibilul pentru a depăşi criza

Bazac: PSD a demonstrat verticalitate, miniştrii PSD au făcut tot posibilul pentru a depăşi criza (Imagine: Mediafax Foto)

"Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă asumarea întregii crize cade acum în spatele PDL", a spus Bazac.

Acesta a precizat că, pe toată durata mandatului, miniştrii PSD au făcut tot ce s-a putut pentru a depăşi criza în toate sectoarele pe care le-au reprezentat.

Ministrul demisionar al Sănătăţii a adăugat că toţi secretarii de stat care aparţin PSD vor demisiona.

Bazac participă la dezbaterile din cadrul Forumului de Sănătate "Politici şi mecanisme de business în Europa Centrală și de Sud-Est", organizat de Forum Invest.

Miniştrii PSD şi-au depus demisiile la cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat, la Palatul Victoria, fostul vicepremier Dan Nica, afirmând că responsabilitatea crizei politice revine integral PDL.

PSD deţine în Guvern portofoliile Educaţiei, Sănătăţii, Afacerilor Externe, Muncii, Agriculturii, Relaţiei cu Parlamentul, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Internelor şi Mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici