BEC a primit peste 30 de sesizări privind desfăşurarea procesului electoral

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că BEC a primit circa 30-40 de sesizări privind modul în care decurge votul, sesizări pe care le-a înaintat Poliţiei sau Birourilor Electorale judeţene sau de sector.

40 afișări
Imaginea articolului BEC a primit peste 30 de sesizări privind desfăşurarea procesului electoral

BEC a primit peste 30 de sesizări privind desfăşurarea procesului electoral (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Am primit diverse sesizări legate de votul multiplu, privind cetăţeni care ofereau bani în schimbul voturilor sau privind chestiuni administrative privind alegerile, cum ar fi buletine de vot care aveau ştampila pe alte pagini decât cea ultimă, cum prevede legea, sesizări privind dispariţia unor buletine de vot sau a unor ştampile sau privind faptul că unii cetăţeni au votat pe tabele suplimentare în localităţile unde domiciliază", a precizat purtătorul de cuvânt al BEC.

El a spus că aceste sesizări erau de competenţa Poliţiei sau a Birourilor Electorale Judeţene sau de sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici