Berceanu demisionează din funcţia de senator ca să se ocupe de campanie

Senatorul PDL Radu Berceanu şi-a anunţat, duminică, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Senatului şi din cea de parlamentar de Dolj, motivând că doreşte să se ocupe de campania electorală, el fiind candidatul PDL Dolj la şefia Consiliului Judeţean.

23 afișări
Imaginea articolului Berceanu demisionează din funcţia de senator ca să se ocupe de campanie

Berceanu demisionează din funcţia de senator ca să se ocupe de campanie (Imagine: Mediafax Foto)

Berceanu a făcut anunţul la Calafat, unde se află pentru lansarea candidatului PDL la primăria acestei localităţi.

“Este o demisie ca oricare alta. Nu-mi place să-i spun de onoare. Mi-am dat demisia pentru că nu vreau să încurc lucrurile. Să spun că sunt la Senat şi eu să fiu în Dolj”, a declarat Radu Becreanu.

Senatorul de Dolj a spus că îşi va prezenta demisia în Plenul Senatului, aşa cum cere regulamentul.

"Nu poţi să-ţi dai demisia din afară. Am să mă duc şi am s-o anunţ oficial şi la Senat", a explicat Berceanu.

El a mai susţinut că oricum ar fi trebuit să-şi dea demisia din Senat peste o lună şi jumătate, după anunţarea rezultatelor la alegerile locale.

"Eu voi ieşi preşedintele consiliului judeţean şi trebuia să-mi prezint oricum demisia. Mai am o lună şi jumătate şi oricum eram obligat să-mi dau demisia din Senat. Nu-mi place să fac astfel de compromisuri. Să mă ocup de campanie şi să fiu şi senator. Am făcut anunţul din cel mai îndepărtat loc de Bucureşti din judeţul Dolj, Calafat", a declarat Berceanu.

Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj şi-au anunţat până acum candidaturile preşedinţii filialelor judeţene PSD - Ion Prioteasa, PNL - Mario Ovidiu Oprea, PSD "Titel Petrescu" - Constantin Dilly Şerbănoiu, PRM - Dan Dumitru Hurezeanu, PC - Dragoş Cotarcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici