Berceanu: S-a vrut plecarea lui Boc din Guvern ca la PDL să fie unul dat afară de la guvernare?

Liderul PDL Radu Berceanu a declarat, pentru "Gândul", că există democrat-liberali care se poziţionează acolo unde cred că va fi câştigătorul, el întrebându-se, pe de altă parte: "De ce s-a vrut plecarea lui Boc din Guvern. Adică noi, la partid, să-l avem pe unul dat afară de la guvernare?!".

18 afișări
Imaginea articolului Berceanu: S-a vrut plecarea lui Boc din Guvern ca la PDL să fie unul dat afară de la guvernare?

Berceanu: S-a vrut plecarea lui Boc din Guvern ca la PDL să fie unul dat afară de la guvernare? (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Unii au semnat într-o parte, alţii în cealaltă, pe urmă, unora le-a sunat telefonul şi s-au răzgândit. Mai e o categorie: a celor care se poziţionează acolo unde cred că va fi câştigătorul", povesteşte Berceanu pentru gandul. info, explicând de ce în partid "apele sunt învolburate".

"Ce n-am înţeles eu şi m-a surprins total: de ce s-a vrut plecarea lui Boc din guvern. Adică noi, la partid, să-l avem pe unul dat afară de la guvernare?!", a spus Berceanu, citat de "Gândul".

Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu şi-au lansat, luni, candidaturile la şefia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici