Biroul Electoral Central a admis constituirea ARD şi a USL

BEC a adoptat Regulamentul de organizare şi funcţionare a birourilor şi oficiliilor electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie şi a admis protocolul de constituire a Alianţei electorale ARD şi protocolul de constituire a alianţei electorale USL.

826 afișări
Imaginea articolului Biroul Electoral Central a admis constituirea ARD şi a USL

Biroul Electoral Central a admis constituirea ARD şi a USL (Imagine: Shutterstock)

Biroul Electoral Central informează printr-un comunicat că a adoptat, în şedinţa de luni, hotărârea privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor şi oficiilor electorale constituite la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din anul 2012.

"Tot în şedinţa de astăzi Biroul Electoral Central a adoptat şi următoarele decizii:

Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD) au semnat, duminică, protocolul Alianţei partidelor de dreapta, la sediul central al PDL.

UNPR a devenit parte a USL, prin Alianţa de Centru Stânga formată cu PSD, alianţă politică înregistrată, de altfel, de Tribunalul Bucureşti, în 9 august.

Alegerile parlamentare din acest an vor avea loc în 9 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici