Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat duminică o serie de hotărâri importante cu privire la alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile locale din 2024.

1024 afișări
Imaginea articolului Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024

Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024

Astfel, BEC a respins contestaţiile formulate împotriva desemnării preşedinţilor Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 10 Buzău şi ai birourilor electorale de circumscripţie comunală, orăşenească şi municipală din judeţul Buzău, precum şi a locţiitorilor acestora, pentru alegerile din data de 9 iunie 2024

BEC a respins şi contestaţia formulate împotriva desemnării preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie din judeţul Bacău, precum şi a locţiitorilor acestora, la alegerile din data de 9 iunie 2024.

BEC a mai respins:

- contestaţia formulată de Partidul Patrioţilor – Organizaţia Judeţeană Suceava împotriva Procesului-verbal nr. 3/PV/18.04.2024 privind completarea Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 35 Suceava

- contestaţia formulate de către S. M. împotriva Hotărârii din data de 19.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 36 Teleorman.

Totodată, BEC a admis contestaţia formulată de către Partidul Uniunea Salvaţi România – Filiala Judeţeană Maramureş împotriva Hotărârii nr. 5 din 19.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 26 Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici