Birourile Permanente reunite ale Parlamentului, convocate pentru ora 13.00

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au fost convocate pentru ora 13.00, la Senat, urmând să fie depuse documentele pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

309 afișări
Imaginea articolului Birourile Permanente reunite ale Parlamentului, convocate pentru ora 13.00

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului, convocate pentru ora 13.00 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, că într-o oră USL va depune la Birourile permanente reunite documentele pentru declanşarea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Anterior, surse politice declarau, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii USL au primit SMS-uri în care li se spune să nu părăsească Bucureştiul şi că vor fi informaţi pe parcurs despre acţiunile ce vor urma, în acelaşi timp juriştii Uniunii fiind într-o şedinţă în care se pregăteşte documentul în baza căruia să fie declanşată suspendarea lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici