Bistriţa-Năsăud: Valeria Peter Predescu candidează din partea PNG la un fotoliu de senator

Interpreta de muzică populară Valeria Peter Predescu şi-a depus, marţi, candidatura pentru un fotoliu de senator în Bistriţa-Năsăud din partea PNG.

198 afișări
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud: Valeria Peter Predescu candidează din partea PNG la un fotoliu de senator

Bistriţa-Năsăud: Valeria Peter Predescu candidează din partea PNG la un fotoliu de senator

Valeria Peter Predescu va candida în colegiul nr. 2 Senat, care include şi oraşul Năsăud şi Valea Sălăuţei, zona natală a cântăreţei.

La depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud, Valeria Peter Predescu nu s-a prezentat, întrucât se află la Bucureşti, unde participă la câteva înregistrări, însă ea a declarat că vrea să candideze pentru a ajuta cultura populară şi pentru salvarea tradiţiilor.

Potrivit sursei citate, invitaţia de a candida nu a venit din partea preşedintelui PNG, George Becali, ci a liderilor locali ai formaţiunii, ea fiind membru cu state vechi în acest partid.

Candidaţii PNG Bistriţa-Năsăud:

Camera Deputaţilor

- Colegiul nr. 1 - Iacob Brănişteanu, liderul judeţean al filialei, învăţător de profesie

- Colegiul nr. 2 - Victor Marian Brici

- Colegiul nr. 3 - Anton Dragotă

- Colegiul nr. 4 - Ştefan Todea

Senat

- Colegiul nr. 1 - Petru Cătinean

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici