Blaga admite că a existat şi o propunere ca el să conducă interimar MAI, făcută de premier

Liderul PDL Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă va asigura interimatul la Interne după revocarea lui Dan Nica, că a existat, de la premier, o propunere ca ministrul Dezvoltării să conducă interimar MAI, în condiţiile în care partidul lui Mircea Geoană nu va face o nominalizare proprie.

11 afișări
Imaginea articolului Blaga admite că a existat şi o propunere ca el să conducă interimar MAI, făcută de premier

Liderul PDL Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

"Premierul a fost extrem de clar: 24 de ore au colegii de la PSD la dispoziţie pentru a propune un nou ministru de Interne", a spus Blaga.

Întrebat dacă va asigura interimatul la conducerea Internelor după revocarea social-democratului Dan Nica, Blaga a răspuns: "Nu. Este adevărat că, dacă nu se va pune, s-a pus şi această propunere de către premier".

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că a informat coaliţia despre intenţia de remaniere a ministrului de Interne, Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici