Blaga, despre Boc: Mie îmi e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Emil Boc nu se vede în afara partidului, ci în Mişcarea Populară, dar a arătat că lui îi este greu să-şi sancţioneze foştii şefi de partid.

259 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre Boc: Mie îmi e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei BPN, despre faptul că Emil Boc a participat la o acţiune a Mişcării Populare şi dacă acesta va fi sancţionat având în vedere că fostul premier se vede în afara partidului.

"În afara partidului nu se vede, se vede în Mişcarea Populară, dar mi-e greu, eu am un alt fel de a fi, mi-e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid", a răspuns Vasile Blaga.

Blaga a arătat că s-a simţit foarte bine la Cluj la mitingul organizat de PDL şi că Emil Boc a luat "altă decizie" şi "îl priveşte".

"Eu am spus-o şi la Cluj, ne-am simţit foarte bine în prezenţa a 25.000 de colegi, a fost poate cel mai mare miting organizat de noi în ultimii ani, şi eu m-am simţit foarte bine acolo. Dânsul a luat o altă decizie, îl priveşte", a mai spus Vasile Blaga.

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost întrebat, sâmbătă, dacă nu se vor supăra colegii săi din PDL pentru că nu a fost la mitingul democrat-liberalilor de la Cluj, ci la manifestarea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Bucureşti, el răspunzând: "De ce? Am autorizat mitingul".

"Vă daţi seama că dacă nu-l autorizam nu aveau miting la Cluj. Până la urmă, orice manifestare politică este binevenită împotriva Guvernului actual", a adăugat Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu împreună cu primarului Clujului Emil Boc au participat, sâmbătă, la o manifestare organizată de Fundaţia Mişcarea Populară în Bucureşti, cu primarii care simpatizează această fundaţie.

Manifestarea a avut loc în timp ce PDL organiza la Cluj un miting.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici