Blaga despre invitaţia lui Antonescu la confruntare cu el: E o declaraţie politică destul de elegantă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, în legătură cu faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, doreşte o confruntare electorală directă cu el, că aceasta este o declaraţie politică destul de elegantă, arătând că Antonescu nu a candidat de două ori în acelaşi loc din 1990 încoace.

209 afișări
Imaginea articolului Blaga despre invitaţia lui Antonescu la confruntare cu el: E o declaraţie politică destul de elegantă

Blaga despre invitaţia lui Antonescu la confruntare cu el: E o declaraţie politică destul de elegantă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Domnul Antonescu nu candidează unde a candidat data trecută şi e o declaraţie politică destul de elegantă, recunosc, dar nu a candidat de două ori în acelaşi loc niciodată din 1990 încoace", a spus Blaga, întrebat în legătură cu faptul că liderul PNL a declarat că doreşte o confruntare electorală directă cu el.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că va candida într-un colegiu din Sectorul 3.

"Eu mă duc într-un sector mai mare pentru că socotesc că e de datoria unui şef de partid să se bată în sectorul mare şi mă duc anume în sectorul domnului Blaga, în speranţa că, uite, vom putea să facem o confruntare frumoasă. Am putea să nu luăm nici unul dintre noi mandatul, dar ar fi o confruntare, doi lideri de partid în miezul Bucureştiului pe un colegiu mare, politic. Aşa că mă duc la sectorul 3 în colegiul domnului Blaga", a declarat preşedintele PNL.

La alegerile din 2008, Antonescu a candidat într-un colegiu din Sectorul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici