Blaga, despre vizita lui Băsescu la Sâmbra Oilor: Băsescu poate să meargă acolo unde doreşte

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat despre vizita lui Traian Băsescu la Sâmbra Oilor, că şeful statului "poate să meargă acolo unde doreşte".

255 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre vizita lui Băsescu la Sâmbra Oilor: Băsescu poate să meargă acolo unde doreşte

Blaga, despre vizita lui Băsescu la Sâmbra Oilor: Băsescu poate să meargă acolo unde doreşte (Imagine: Facebook)

"Preşedintele e în funcţie, domnul Traian Băsescu poate să meargă acolo unde doreşte. În rest, nu am nimic de comentat. Eu pot să vă spun doar că eu şi delegaţia noastră (a PDL n.r.) a fost foarte, foarte bine primită în Satul Mare, inclusiv la Sâmbra Oilor", a precizat Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la prânz, la sărbătoarea "Sâmbra Oilor" în localitatea Certeze din judeţul Satu-Mare. Preşedintele s-a fotografiat alături de diverşi participanţi la sărbătoare, a dat mâna şi s-a pupat cu aceştia.

La eveniment a fost prezent şi Vasile Blaga, împreună cu reprezentanţi ai PDL. Blaga şi Băsescu nu s-au întâlnit la Sâmbra Oilor.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la Zilele Comunei Peştera, în judeţul Constanţa, unde a discutat cu primarul despre autofinanţarea acestei localităţi, a vorbit cu o serie de localinici şi s-a fotografiat alături de aceştia, iar la un moment dat s-a aşezat la o masă în zona unde au avut loc spectacole şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva oameni.

Preşedintele a participat, vineri, la slujba de la Mânăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde au fost prezenţi 5.000 de oameni.

După slujbă, preşedintele a făcut o baie de mulţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici