Blaga: Eu nu glumesc

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că el nu glumeşte şapte zile din şapte şi afirmaţiile pe care le-a făcut în week-end referitoare la PSD le-a făcut şi în şedinţa coaliţiei, precizând că premierul i-a avertizat "ferm" pe cei din PSD.

21 afișări
Imaginea articolului Blaga: Eu nu glumesc

Blaga: Eu nu glumesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu glumesc şapte zile din şapte. Dacă am spus un lucru sâmbătă sau duminică, acelaşi lucru l-am spus şi astăzi", a spus Blaga, despre afirmaţia vicepremierului Dan Nica, care a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, referindu-se la afirmaţiile ministrului PDL Vasile Blaga privind PSD, că acestea au reprezentat o încercare de a testa simţul umorului.

"Dânşii ar trebui să se gândească foarte bine la glumele pe care le fac...şi noi sigur, nu le considerăm glume", a continuat Blaga.

Întrebat dacă aceste declaraţii au fost discutate în şedinţa coaliţiei de luni, Blaga a răspuns: "Domnul premier le-a spus ferm lucru ăsta. Veţi observa în zilele următoare".

Blaga, a declarat, sâmbătă seară, la Realitatea TV, că premierul Emil Boc nu mai este dispus să accepte comentarii negative pe marginea unor acte ale Guvernului şi că i-a atenţionat deja pe miniştrii PSD.

"Chiar miniştrii la care premierul le-a dat ultimatum în ultima şedinţă a coaliţiei, că nu ar fi bine, dacă nu se simt bine în Guvern să părăsească Guvernul, să mai aibă puncte de vedere contrare Guvernului. L-am văzut vineri pe unul dintre ei la Galaţi că, din nou, a criticat măsuri luate de Guvern, care, culmea, provin din programul electoral al PSD, vorbesc de impozitul forfetar", a spus Blaga, care a refuzat să precizeze la cine se referă dar a dat indicii potrivit cărora cel vicat ar fi ministrul pentru IMM Constantin Niţă.

Potrivit cotidianului Gândul, pe lista neagră a PDL se mai află şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, căruia i se reproşează că face declaraţii publice contrare discuţiilor dintre cele două partide.

Ministrul Niţă susţine că nici vorbă de vreun avertisment din partea premierului Boc.

"Habar n-am, nu-mi amintesc de aşa ceva, nu ştiu despre ce avertisment a vorbit dl. Blaga, pentru că în şedinţa de Guvern nu s-a discutat absolut nimic despre ce am spus eu referitor la impozitul forfetar. Iar relaţiile mele cu dl. prim-ministru sunt cât se poate de normale, îl respect pe dl. Boc, ca şi pe toţi ceilalţi colegi, îmi văd de treaba mea şi cu asta, basta", a declarat Constantin Niţă pentru Gândul.

Ponta a spus că "miniştrii PDL nu au voie să atace candidatul PSD la Preşedinţie, la fel cum nici miniştrii PSD nu au voie să atace candidatul PDL la Preşedinţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici