Blaga: Îmi asum această înfrângere

Candidatul PDL la Primăria Capitalei Vasile Blaga a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care îl dau câştigător pe independentul SorinOprescu, că îşi asumă această înfrângere.

21 afișări
Imaginea articolului Blaga: Îmi asum această înfrângere

Blaga: Îmi asum această înfrângere (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi, bucureştenii au ales să încredinţeze oraşul adversarului meu. Când urnele vorbesc, politicienii trebuie să tacă şi să le asculte. (...) Îmi asum această înfrângere", a spus Blaga, precizând că bătălia din campanie a fost "dură".

El a apreciat că a avut o campanie serioasă şi de bună credinţă, bazată pe proiecte în care crede.

Blaga a spus că este bucuros că nu a renunţat la acest tip de campanie.

"Îmi asum această înfrângere. Am dus o campanie de bună credinţă, bazată pe soluţii, un program clar şi realist. Am refuzat să recurg la populism, la demagogie şi nu îmi pare rău. Nu regret nici o secundă că nu am folosit aceste arme", a spus Blaga.

El a anunţat că programul său din campanie, "Soluţii nu discuţii", va rămâne programul PDL pentru Bucureşti, iar consilierii generali PDL vor susţine aplicarea soluţiilor din acest program.

"Vă asigur că vor face o opoziţie constructivă", a încheiat Vasile Blaga, nu înainte de a spune că îl felicită pe Sorin Oprescu.

Oprescu a obţinut 54,5% din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de 9 procente de Blaga, conform unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding, difuzat de Antena 3. Conform sursei citate, Sorin Oprescu a obţinut la alegerile de duminică 54,5% din voturi, iar Vasile Blaga a obţinut 45,5% din voturi, până la ora 19.00.

Conform unui exit-poll realizat de INSOMAR şi difuzat de Realitatea TV, Oprescu a obţinut 54,3 % din voturi, el fiind urmat la o diferenţă de aproape 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, care a obţinut 45,7%, până la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici