Blaga: În prezidenţiale mergem cu alianţă, cred că Uniunea Creştin Liberală PNL-PDL ar fi un nume bun

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gândul Live, că în alegerile prezidenţiale se va intra cu un candidat şi cu o alianţă electorală, fiind testate şase variante de nume ale acesteia în jurul termenului de Uniune, precizând că ar opta pentru Uniunea Creştin Liberală PNL –PDL.

885 afișări
Imaginea articolului Blaga: În prezidenţiale mergem cu alianţă, cred că Uniunea Creştin Liberală PNL-PDL ar fi un nume bun

Blaga: În prezidenţiale mergem cu alianţă, cred că Uniunea Creştin Liberală PNL-PDL ar fi un nume bun (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Blaga a susţinut că au fost testate prin cercetări sociologice mai multe denumiri ale alianţţei electorale pentru prezidenţiale în jurul termenului de Uniune, precum şi a cuvintelor liberal, democrat, creştin, fiind în analiză şase variante ale denumirii alianţei.

Preşedintele PDL a precizat că luni se va afla numele convenit pentru alianţa electorală pentru prezidenţiale între PNL şi PDL.

"Eu cred că Uniunea Creştin Liberală PNL-PDL ar fi o denumire foarte bună, asta e varianta mea, dar să vedem ce spun analizele", a precizat Blaga la Gândul Live.

Liderul PDL a precizat că fuziunea dintre PNL şi PDL nu va putea fi realizată din punct de vedere juridic până la alegerile prezidenţiale, estimând că termenul pentru definitivarea procedurilor juridice poate dura aproximativ cinci luni de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici