Blaga: Nu am văzut un lucru bun început de Geoană şi dus până la capăt

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a afirmat, vineri, la Oradea, că, după ce PSD "a nenorocit ţara, împreună cu PNL", liderul său, Mircea Geoană, "se dă extravirgin", adăugând că el nu a văzut "un lucru bun început de domnul Geoană şi dus până la capăt".

19 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu am văzut un lucru bun început de Geoană şi dus până la capăt

Blaga: Nu am văzut un lucru bun început de Geoană şi dus până la capăt

"Nu vedeţi în ce situaţie suntem, că domnul Geoană nu ştie din ce Guvern face parte, ce extravirgin se dă? Le-am spus colegilor până acum să fim calmi, dar nu poţi să nu te revolţi când te uiţi cum se manifestă PSD, de parcă nu ei ar fi nenorocit ţara, împreună cu PNL. Nu din cauza lor am ajuns aici?", a spus Vasila Blaga, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PDL Bihor.

Blaga a spus că, în prezent, există "două PSD-uri, unul din teritoriu, care vrea să guverneze, şi al doilea, care vrea altceva".

"În Guvern lucrurile merg bine, echipa este sudată, dar vedem punctele de vedere ale domnului Geoană. Pot să înţeleg postura de posibil candidat la prezindenţiale, dar observ că dânsul vine cu mai multe măsuri anticriză pe care le propune Guvernului din care face parte!", a spus Blaga.

El a continuat criticându-l pe Geoană.

"Nu am văzut un lucru bun început de domnul Geoană şi dus până la capăt, îmi pare rău să spun asta. Ei cred că o să tăcem la nesfârşit, dar uite că nu o să mai tăcem", a continuat Vasile Blaga.

Întrebat de jurnalişti despre alegerile anticipate din cadrul filialei PDL Bihor, pe care actuala conducere vrea să le declanşeze, liderul PDL a spus că "adevărata bătălie" pe care o au de dus reprezentanţii PDL nu este una internă, în alegeri pentru structuri de conducere, ci cu adversarii politici.

"Discutăm despre o competiţie internă sau despre o competiţie cu PSD şi cu celalte partide?", a întrebat retoric Blaga.

El a adăugat că "toţi colegii trebuie să vadă aşa lucrurile, indiferent de ce raţiuni îi mână".

"Asta e bătălia adevărată, pentru câştigarea europarlamentarelor, iar viitorul candidat al partidului să câştige alegerile prezidenţiale", a spus Blaga, care consideră alegerile anticipate din filială inoportune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici