Blaga: Nu mă miră că Elena Udrea şi Victor Ponta vorbesc pe aceeaşi limbă de mult timp

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că pe el nu-l miră că Elena Udrea şi Victor Ponta vorbesc pe aceeaşi limbă de mult timp.

259 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu mă miră că Elena Udrea şi Victor Ponta vorbesc pe aceeaşi limbă de mult timp

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am văzut că şi domnul Ponta ne califică în fel şi chip şi chiar are opţiuni personale vis-a-vis de competiţia în interiorul partidului. Pe mine nu mă miră că doamna Udrea şi domnul Ponta vorbesc pe aceeaşi limbă de mult timp. Dar îl rog pe domnul Ponta să se ocupe de PSD, are multă treabă în PSD şi să guverneze pentru că prăpădeşte ţara", a precizat Vasile Blaga.

Întrebat cum de a ajuns PDL în situaţia de a-şi spăla rufele în public, Vasile Blaga a spus că aceste discuţii fac deliciul presei, dar nu fac bine partidului.

"Fac deliciul presei, dar nu fac bine partidului aceste dezbateri. Cine are ceva de spus o poate face în interiorul partidului. De aceea, celebra noastră deviză cu care am câştigat alegerile, «discuţii, decizii şi disciplină», va trebui reintrodusă în partid şi vă garantez că, dacă voi câştiga alegerile în partid, va fi una din regulile de aur în interiorul partidului, pe lângă o altă regulă: promovarea pe meritocraţie", a mai spus Blaga.

El a adăugat că nu crede că PDL se va rupe după această competiţie. "Nu pot vorbi despre alţi colegi, dar, după câte cunosc eu partidul, nu se va rupe. Şi domnul Roman a plecat din partid cu o mână de lideri foarte vizibili, Sassu, Duvăz, Severin. A plecat jumătate din Biroul Politic şi partidul nu s-a rupt", a apreciat Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a ironizat-o, luni, pe Elena Udrea, arătând că nu toată USL îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL, arătând că el personal, ca şi preşedintele Traian Băsescu, o susţine pe dânsa.

El a adăugat, râzând, că aceasta nu este o ştire privind o ruptură în USL.

"Iată, să nu daţi o ştire că e o ruptură în USL - cine îl susţine pe Blaga, cine pe Udrea. Blaga nu există. Avea nevoie de o poziţie, aşa, care să ne critice toată ziua. Elena Udrea reprezintă într-adevăr PDL şi pe Traian Băsescu. Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, şi eu vreau să-l uităm", a spus Ponta.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine, pe Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL, ea adăugând: "Întrebarea este: de ce?".

"Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească - ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?", scrie Udrea pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici