Blaga: Nu pierd şefia partidului. Dacă se întâmplă, voi fi soldat disciplinat al PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Craiova, că este sigur că nu va pierde şefia partidului, dar dacă totuşi se va întâmpla acest lucru, va fi un soldat disciplinat al Partidului Democrat Liberal.

351 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu pierd şefia partidului. Dacă se întâmplă, voi fi soldat disciplinat al PDL

Blaga: Nu pierd şefia partidului. Dacă se întâmplă, voi fi soldat disciplinat al PDL (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebat ce va face în cazul unui eşec la alegerile din partid, Blaga a declarat că este sigur că nu va pierde.

"În primul rând că nu voi pierde. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, voi face ce am făcut şi în iunie 2011, după Convenţia din mai 2011- soldat disciplinat al Partidului Democrat Liberal. Voi susţine proiectele partidului", a declarat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu crede că părerea preşedintelui Traian Băsescu va influenţa votul în partid.

"Nu, nu cred. Domnul preşedinte nu a fost şi nu este nici duşmanul meu, nici al partidului. Pe de altă parte, sunt 5.000 de oameni care vor judeca cu capul lor şi va fi un vot absolut liber. Nu vor mai avea telefoane mobile în buzunar să vadă şeful de organizaţie cum au votat, nu vor mai avea camere de luat vederi deasupra cabinelor de vot. Va fi un vot absolut liber", a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL s-a aflat la Craiova pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida la Convenţia Naţională din 23 martie pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici