Blaga: Parcă am discuta cu două PSD-uri

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, că speră ca actuala coaliţie dintre PDL şi PSD să dureze un întreg mandat, dar a spus că are impresia că, uneori, PDL "discută cu două PSD-uri".

16 afișări
Imaginea articolului Blaga: Parcă am discuta cu două PSD-uri

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

"Parcă am discuta cu două PSD-uri, în Biroul Coaliţiei ne înţelegem bine, discutăm şi găsim soluţii constructive. După ce găsim soluţii, Geoană iese, la două minute, cu declaraţii ca şi cum ar fi în afara guvernării. Eu îi atrag atenţia că se află la guvernare în fiecare zi şi în fiecare minut. Altfel, îl înţeleg că e în echipament şi se pregăteşte de alegeri", a spus Blaga.

Pe de altă parte, Blaga a declarat că se simte onorat că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PDL pentru europarlamentare, alături de Gheorghe Flutur, şi a spus că democrat-liberalii vor câştiga alegerile pentru PE.

"Promit că vom câştiga alegerile europarlamentare, va fi o competiţie dificilă, pentru că în toată Europa se estimează că va fi o prezenţă la vot sub 30 la sută, ceea ce ne îngrijorează şi pe noi. E important să mobilizăm românii să meargă la vot şi să îi facem să conştientizeze importanţa euroalegerilor", a spus Blaga.

Vasile Blaga s-a aflat, sâmbătă, la Satu Mare, pentru a semna contractele de finanţare prin POR pentru trei proiecte, în valoare totală de 176 de milioane de lei, două vizând reabilitarea unor drumuri din Satu Mare şi Maramureş, iar ale treilea patrimoniul cultural din Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici