Boc a angajat-o la propria Cancelarie pe nepoata sa

Premierul Emil Boc a angajat-o la propria Cancelarie, instituţie aflată în plin proces de restructurare, pe nepoata sa, Mihaela-Eugenia Boc, aceasta lucrând anterior la Direcţia de Protocol şi Relaţii Externe din Primăria municipiului Cluj-Napoca.

54 afișări
Imaginea articolului Boc a angajat-o la propria Cancelarie pe nepoata sa

Boc şi-a angajat nepoata consilier personal la Cancelarie (Imagine: Mediafax Foto)

Mihaela Eugenia Boc este membru PD-L şi a fost angajată la cabinetul premierului la începutul lunii februarie.

Cei mai mulţi dintre colaboratorii de la Palatul Victoria ai premierului Emil Boc sunt foşti colaboratori ai săi din Primăria Cluj.

Premierul Emil Boc a decis recent ca numărul de posturi al Cancelariei să fie diminuat de la 304 la 167 locuri, în contextul reducerii cheltuielilor de personal.

Şeful Cancelariei premierului a început, marţi, discuţiile cu reprezentanţii angajaţilor privind procedura de reorganizare a instituţiei, proces care va impune concedierea unora dintre salariaţi şi detaşarea altor persoane pe posturi vacante din instituţii publice.

Guvernul: Mihaela Boc este rudă de gradul V a premierului

Mihaela Boc este rudă de gradul V, în linie colaterală, a primului-ministru şi angajată la cabinetul secretarului de stat Ştefania Ferencz, din Cancelaria premierului, informează Guvernul.

"Mihaela Boc nu este consilier personal al primului-ministru, orice numire a consilierilor personali, respectiv a consilierilor de stat ai premierului fiind publicată în Monitorul Oficial", a mai precizat Executivul.

Citeşte şi:

Testul de verificare pentru angajaţii Cancelariei, anulat

Şeful Cancelariei premierului: Nu voi disponibiliza angajaţi, îi pun la treabă

Boc nuanţează angajamentul de loialitate impus angajaţilor Corpului de Control

Guvernul pregăteşte trei proiecte de legi privind descentralizarea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici