Boc a discutat cu miniştrii legile asumării şi a verificat avizul Consiliului Legislativ

Premierul Emil Boc a avut, duminică, la sediul Ministerului Finanţelor, o ultimă discuţie cu miniştrii asupra tuturor legilor asumării, după care a verificat dacă actele normative corespund avizului Consiliului Legislativ, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

19 afișări
Imaginea articolului Boc a discutat cu miniştrii legile asumării şi a verificat avizul Consiliului Legislativ

Boc a discutat cu miniştrii legile asumării şi a verificat avizul Consiliului Legislativ (Imagine: Mediafax Foto)

În cursul zilei de sâmbătă, premierul şi miniştrii au verificat, cu stenograma ultimei şedinţe de guvern în faţă, dacă modificările decise în acea reuniune au fost incluse în legile asumării. Documentele urmează să fie înaintate, luni, Parlamentului.

Premierul a anunţat, miercuri noaptea, că Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament asupra celor trei legi privind educaţia naţională, salarizarea unitară şi reorganizarea agenţiilor guvernamentale cu reducerea cheltuielilor în sectorul public.

Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii pe cele trei legi a fost înregistrată la Parlament, iar luni va avea loc o şedinţă a Birourilor Permanente reunite în care va fi stabilit calendarul asumării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici