Boc a prezentat PDL analiza situaţiei economice. Deputaţii au completat chestionare despre miniştri

Premierul Emil Boc le-a prezentat parlamentarilor PDL, în prima parte a şedinţei de la Palatul Parlamentului, o analiză a situaţiei economice a ţării, fără a face referire la activitatea miniştrilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse participante la întâlnire.

89 afișări
Imaginea articolului Boc a prezentat PDL analiza situaţiei economice. Deputaţii au completat chestionare despre miniştri

Boc a prezentat PDL analiza situaţiei economice. Deputaţii au completat chestionare despre miniştri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a plecat de la întrunire imediat după ce premierul a prezentat această analiză, şedinţa continuând la ora transmiterii acestei ştiri.

Parlamentarii PDL urmează să-şi spună punctele de vedere faţă de analiza făcută de premier şi de activitatea miniştrilor.

Sursele citate au mai spus că deputaţii au primit formulare pentru a da calificative membrilor Cabinetului Boc.

Potrivit acestor surse, după completare, chestionarele au fost depuse într-o urnă.

Senatorii PDL au primit chestionare similare înaintea şedinţei cu premierul, la întâlnirea de grup din cursul după-amiezii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici