Boc: Absenţa lui Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere

Fostul premier Emil Boc consideră că absenţa actualului şef al Guvernului de la şedinţa de vineri a CSAT pe tema privatizării CFR Marfă înseamnă, printre altele, "lipsă de responsabilitate şi de respect şi fugă de răspundere".

187 afișări
Imaginea articolului Boc: Absenţa lui Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere

Boc: Absenţa lui Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere

Întrebat de jurnalişti, vineri, la Cluj-Napoca, cum comentează absenţa lui Victor Ponta de la şedinţa CSAT pe tema privatizării CFR Marfă, Emil Boc a spus că actualul premier a dat dovadă de "duplicitate şi ipocrizie”.

"Absenţa lui Ponta de la şedinţa CSAT înseamnă lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere, duplicitate şi, în ultimă instanţă, ipocrizie", a spus Boc.

Şedinţa CSAT a avut loc vineri, dar nu s-a luat nicio nouă decizie privind privatizarea CFR Marfă, potrivit anunţului Preşedinţiei, în care se mai menţionează că strategia de privatizare a companiei a fost avizată de către Consiliu prin hotărârea din 5 februarie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială după încheierea şedinţei, discuţiile din cadrul CSAT privind privatizarea CFR Marfă au fost "constructive".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici