Boc: Această gogoaşă umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, duminică, la Deva, în faţa delegaţilor PDL prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri, că "viaţa scurtă a alianţei socialiste se încheie" şi că "gogoaşa umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat".

33 afișări
Imaginea articolului Boc: Această gogoaşă umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat

Boc: Această gogoaşă umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat (Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, în faţa celor aproape 500 de delegaţi ai partidului din judeţul Hunedoara prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri, că "viaţa scurtă a alianţei socialiste se încheie, pentru că partea de relansare economică le va tăia aripile şi va arăta adevărata faţă a alianţei, care nu a avut soluţii şi nu a fost solidară cu ţara în momentele grele şi nici nu a avut politici care să ducă România la creştere economică".

Boc a criticat opoziţia, numind USL o "gogoaşă umflată".

"Această gogoaşă umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat, până la locul şi procentul în care va rămâne şi după 2012, acolo unde partidele care o alcătuiesc se simt foarte bine astăzi, adică în opoziţie. Acolo e locul alianţei socialiste", a spus Boc, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Boc a întrebat "unde în lume partidele de pe primul şi al doilea loc se aliază pentru a-i bate pe cei care se află pe al treilea loc, respectiv PDL?".

"Nicăieri în lume nu se întâmplă acest lucru. De ce au făcut-o ei? Pentru că ştiu că am depăşit cea mai grea perioadă şi vin vremuri mai bune", a adăugat Boc.

Preşedintele PDL a continuat spunând că foştii guvernanţi, care se află acum în opoziţie, "au lăsat un deficit de 5,4 la sută, dar niciodată nu au sprijinit măsurile corecte pentru ţară, doar ca să câştige, prin populism şi demagogie, voturi".

Premierul Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei Sectorului 5 Bucureşti a PDL, Ştefan Pirpiliu, participă, duminică, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

La şefia PDL Hunedoara şi-au depus candidaturile fostul subprefect Dorin Gligor şi Dorin Curtean, administratorul public al oraşului Petrila.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Hunedoara a fost dizolvat de către conducerea centrală în luna mai 2010, atribuţiile acestuia fiind preluate de atunci de un Comitet de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) format din 21 de membri. Decizia a fost luată de conducerea centrală a partidului în urma analizei rezultatelor alegerilor din ultimii doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici