Boc: Am acceptat demisia lui Botiş, voi înainta preşedintelui o propunere pentru postul de ministru

Premierul Emil Boc a declarat că a acceptat demisia lui Ioan Botiş din postul de ministru al Muncii şi că va înainta preşedintelui nominalizarea unei noi persoane pentru acest portofoliu, conform Constituţiei.

27 afișări
Imaginea articolului Boc: Am acceptat demisia lui Botiş, voi înainta preşedintelui o propunere pentru postul de ministru

Boc: Am acceptat demisia lui Botiş, voi înainta preşedintelui o propunere pentru postul de ministru (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Am acceptat demisia şi, conform Constituţiei, voi face o propunere preşedintelui", a spus Boc.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisonat din funcţie şi că demisia sa este una de onoare, el cerându-şi scuze pentru situaţia creată şi spunând că i-a informat încă de marţi pe premierul Emil Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu privind intenţia de a renunţa la funcţie.

El a spus că demisionează, urmând să-şi rezolve "în particular" problemele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici