Boc: Avem o dezamăgire la nivel personal şi instituţional

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că democrat-liberalii au o dezamăgire la nivel personal şi instituţional legată de afirmaţiile jignitoare ale colegilor din PSD, dar că trebuie să aibe tăria de a face ce trebuie pentru depăşirea crizei.

15 afișări
Imaginea articolului Boc: Avem o dezamăgire la nivel personal şi instituţional

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

"Evident că avem o dezamăgire, la nivel personal şi poate şi instituţional, dar cred că în acest moment trebuie să avem cu toţii tăria, chiar dacă este foarte greu, să facem ceea ce trebuie pentru a depăşi perioada asta dificilă de criză şi de a uni ceea ce se poate uni, pentru a putea urni ţara din criză şi să tragem toţi la căruţă", a spus liderul PDL.

El a menţionat că este greu să se treacă peste aceste orgolii, dar că "poate e mai bine să pună orgoliile şi dezamăgirile personale sub interesul general de a trece peste această perioadă".

"Nu este un lucru plăcut, dar cred că avem în primul rând această responsabilitate pentru România. Asemenea comportamente şi asemenea limbaj cu privire la un partener sunt greu de acceptat, dar vreau să punem accent pe interesul general", a mai spus Boc.

Liderii PSD s-au întrunit la sfârşitul acestei săptămâni, vineri, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Realitatea TV a difuzat, duminică, o înregistrare din şedinţa CExN al PSD, în care vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea spune despre ministrul PDL Radu Berceanu că este un "tâmpit", că premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici