Boc: Cred în victoria mea în PDL, am lângă mine numai învingători, cred că putem merge mai departe

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat luni, la Buzău, că are toate şansele să câştige alegerile pentru şefia partidului, întrucât are lângă el "numai învingători".

239 afișări
Imaginea articolului Boc: Cred în victoria mea în PDL, am lângă mine numai învingători, cred că putem merge mai departe

Boc: Cred în victoria mea în PDL, am lângă mine numai învingători, cred că putem merge mai departe (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Emil Boc a fost prezent, luni seară, la Buzău, pentru a-şi susţine moţiunea în faţa democrat-liberalilor din judeţ, el declarându-se încrezător în şansele sale de a câştiga alegerile de sâmbătă.

"Cred în victoria mea, am lângă mine numai învingători, cred că putem merge mai departe. Votul este secret la alegerile de sâmbătă, fiecare intră în cabină, fiecare va decide potrivit conştiinţei", a spus Emil Boc.

De asemenea, Boc a precizat că în urma votului de la congresul din 14 mai, unde se va desemna noua conducere a PDL, formaţiunea democrat-liberală va fi cea care va avea de câştigat.

El s-a referit şi la liderul PDL Buzău, Cezar Preda, care, deşi este un susţinător declarat al lui Vasile Blaga, a luat parte la prezentarea moţiunii. Preda a participat la prezentarea moţiunii de către Emil Boc, însă din când în când ieşea din sală pentru a fuma un trabuc.

Emil Boc a menţionat că în pofida faptului că Cezar Preda este într-o altă tabără, ei nu sunt într-o bătălie, ci într-o competiţie "democratică".

"Indiferent, că astăzi suntem temporar în echipe diferite, suntem cu toţii în aceeaşi echipă mare a PDL. Noi nu suntem în confruntare, ci în competiţie internă, democratică, fără blaturi, o competiţie onestă din care partidul va fi marele învingător", a afirmat Boc.

Întrebat dacă îl va susţine pe Cezar Preda pentru postul de secretar general al PDL, Emil Boc a răspuns: "N-am înţeles întrebarea, alte întrebări mai aveţi? întrebarea asta n-am înţeles-o", moment în care din spatele său, Ion Oltean, a spus: "Sunt eu aici, nu mai puneţi astfel de întrebări".

Sulfina Barbu declara, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris şapte candidaţi: Roberta Anastase, Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Gheorghe Flutur, Constantin Ostaficiuc, Theodor Paleologu şi Teodor Baconschi.

Funcţia de secretar general este vizată de trei candidaţi: Sulfina Barbu, Cezar Preda şi Ioan Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici