Boc: Declaraţia lui Mitrea privind arhiva DGIPI, un argument în plus pentru înlocuirea lui Nica

Declaraţiile senatorului PSD Miron Mitrea conform căruia preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, deţine arhiva Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) pot constitui un argument suplimentar pentru înlocuirea fostului ministru de Interne Dan Nica, a declarat premierul Boc.

19 afișări
Imaginea articolului Boc: Declaraţia lui Mitrea privind arhiva DGIPI, un argument în plus pentru înlocuirea lui Nica

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, vineri, de presă cum comentează declaraţiile lui Miron Mitrea privind arhiva DGIPI, premierul a arătat că aceastea pot constitui "un argument în plus pentru decizia luată în cazul fostului ministru de Interne".

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că crede că preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, "aşa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi şi un sfert", sau informaţii din aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici