Boc: Declasificarea documentelor Revoluţiei nu are legătură cu Iliescu, sunt unele semne de întrebare

Declasificarea documentelor legate de Revoluţia din decembrie 1989 nu are vreo legătură cu fostul preşedinte Ion Iliescu, ci urmăreşte clarificarea lucrurilor, a declarat premierul Emil Boc, arătând că la început a fost convins că Revoluţia a fost una reală, dar acum are "unele semne de întrebare".

27 afișări
Imaginea articolului Boc: Declasificarea documentelor Revoluţiei nu are legătură cu Iliescu, sunt unele semne de întrebare

Boc: Declasificarea documentelor Revoluţiei nu are legătură cu Iliescu, sunt unele semne de întrebare (Imagine: Mediafax Foto)

El a arătat, marţi seara, la OTV, că intenţia Guvernului nu este legată de anumite persoane, ci că interesul public impune clarificarea anumitor evenimente.

Guvernul a decis, marţi, declasificarea ultimelor date şi informaţii legate de Revoluţia din decembrie 1989, după ce, la 10 februarie, a declasificat alte asemenea documente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici