Boc despre data asumării răspunderii: Veţi afla graficul pe care Guvernul îl va prezenta

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că trebuie aprobată în Guvern scrisoarea de intenţie către FMI, după care urmează asumarea răspunderii pe un proiect de lege, însă nu a precizat o dată la care ar urma să se prezinte în faţa Parlamentului.

42 afișări
Imaginea articolului Boc despre data asumării răspunderii: Veţi afla graficul pe care Guvernul îl va prezenta

Boc despre data asumării răspunderii: Veţi afla graficul pe care Guvernul îl va prezenta (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Două lucruri sunt certe: în primul rând trebuie adoptată în Guvern scrisoarea de intenţie către FMI şi după aceea urmează asumarea asumarea răspunderii pe un proiect de lege, nu pe ordonanţă de urgenţă", a precizat premierul Emil Boc, după întâlnirea pe care şeful statului Traian Băsescu a avut-o cu grupurile parlamentare ale PDL.

Întrebat de ziarişti când îşi va suma răspunderea Guvernul în Parlament, Boc a răspuns: "Veţi afla graficul pe care Guvernul îl va prezenta".

Întâlnirea şefului statului cu parlamentarii PDL a durat aproximativ două ore.

La rândul său, ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a spus, răspunzând unei întrebări, că nu s-a stabilit vreo modificare la scrisoarea de intenţie şi a precizat că la întâlnirea parlamentarilor cu şeful statului fiecare şi-a prezentat punctul de vedere şi s-a convenit că este un moment dificil.

"S-au prezentat puncte de vedere, şi-a prezentat încă o dată punctul de vedere pe care l-a susţinut public de câte ori a avut ocazia, au fost şi opinii ale colegilor parlamentari şi am convenit că este un moment dificil, dar, dacă reformele nu se iau acum, dacă toate aceste măsuri nu se iau astăzi, vom fi în situaţia în care, la 1 ianuarie 2011, nu vom plăti deloc nici salarii şi nici pensii", a adăugat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici