Boc, despre Ungureanu ca soluţie pentru PDL: Nu e un adversar al nostru

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a evitat, vineri, să spună dacă în opinia sa Mihai Răzvan Ungureanu reprezintă o soluţie pentru partid, Boc arătând doar că Ungureanu are un proiect politic tot de dreapta, aşa încât nu este un adversar al PDL.

544 afișări
Imaginea articolului Boc, despre Ungureanu ca soluţie pentru PDL: Nu e un adversar al nostru

Boc, despre Ungureanu ca soluţie pentru PDL: Nu e un adversar al nostru (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Întrebat dacă Mihai Răzvban Ungureanu este o posibilă soluţie pentru PDL, Emil Boc a răspuns: "Eu o să spun tot ce am de spus în partid, şi nu în afara lui. Domnul Răzvan Ungureanu are un proiect politic tot de dreapta, aşa încât nu este un adversar al nostru. Cel puţin eu nu-l percep ca un adversar".

La întrebările insistente ale jurnaliştilor, Boc a adăugat: "Haideţi întâi să avem conducerea nouă a PDL şi după aceea să discutăm de formule. Să nu punem căruţa înaintea cailor. (...) Să vedem întâi cine îşi depune candidatura şi facem apoi analizele de rigoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici