Boc: Echipa propusă de Croitoru are şanse mari să treacă în Parlament fiindcă este competentă

Premierul interimar Emil Boc a declarat, duminică, la Târgul de toamnă de Sfântul Dumitru de la Fieni, judeţul Dâmboviţa, că Guvernul anunţat de premierul desemnat, Lucian Croitoru, "are şanse mari să treacă în Parlament, fiindcă echipa propusă este o echipă competentă".

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Echipa propusă de Croitoru are şanse mari să treacă în Parlament fiindcă este competentă

Boc: Echipa propusă de Croitoru are şanse mari să treacă în Parlament fiindcă este competentă (Imagine: Mediafax Foto)

"Guvernul domnului Croitoru este un guvern profesionist, capabil să ducă mai departe priorităţile ţării. Săptămâna viitosre va veni o delegaţie a FMI care aşteaptă un guvern legitim, iar PDL va face tot ce îi stă în putinţă ca acest guvern să treacă. Guvernul are şanse mari să treacă în Parlament, fiindcă echipa propusă este o echipă competenţă", a declarat, duminică, Emil Boc.

Întrebat de ce mai mulţi miniştri care au fost demişi prin moţiunea de cenzură se regăsesc în Cabinetul propus de Lucian Croitoru, Emil Boc a răspuns că decizia formării noului cabinet "i-a aparţinut, în exclusivitate", premierului desemnat şi acesta "are argumentele şi criteriile pe baza cărora a stabilit componenţa Guvernului".

Premierul interimar Emil Boc a participat, duminică, la Târgovişte, la ceremonialul care a avut loc cu prilejul Zilei Armatei Române, a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor de la Unitatea Militară de la Teis, împreună cu miniştrii Adriean Videanu şi Radu Berceanu, iar apoi s-a deplasat la Târgul de toamnă de la Fieni, unde au fost prezenţi aproximativ 5.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici