Boc i-a angajat candidatei Teo foştii strategi ai lui Piedone

Ţinută secretă până în ultimul moment de Emil Boc, chiar şi faţă de majoritatea liderilor PDL, candidata Teo face însă training politic intens, de la programări de şedinţe foto până la acomodarea cu mesajele electorale, de mai bine de două săptămâni, au declarat pentru EVZ surse din partid.

80 afișări
Imaginea articolului Boc i-a angajat candidatei Teo foştii strategi ai lui Piedone

Boc i-a angajat candidatei Teo foştii strategi ai lui Piedone (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, pentru campania lui Teo, PDL a angajat consultanţii de la Kensington Communication, condusă de Răzvan Săndulescu, aceeaşi firmă cu care a lucrat în 2008 şi Vasile Blaga.

Pentru PDL, firma are însă avantajul de a-i cunoaşte adversarul lui Teo, după ce a lucrat, la localele din 2008, cu Piedone. Profilul pe care consultanţii vor merge în mesajele de campanie se bazează pe "decenţă şi seriozitate", arată surse din partid.

Citeşte mai multe pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici