Boc i-a atenţionat pe parlamentarii PDL să respecte deciziile privind măsurile de austeritate

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, marţi, cu deputaţii PDL pentru a discuta despre măsurile de austeritate, despre modul în care parlamentarii trebuie să explice cetăţenilor necesitatea acestor măsuri şi le-a atras atenţia să respecte deciziile luate de partid.

25 afișări
Imaginea articolului Boc i-a atenţionat pe parlamentarii PDL să respecte deciziile privind măsurile de austeritate

Boc i-a atenţionat pe parlamentarii PDL să respecte deciziile privind măsurile de austeritate (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a declarat că, după discuţia cu şeful statului, parlamentarii democrat-liberali au continuat discuţia cu primul-ministru pe tema măsurilor de austeritate şi privind modul în care trebuie explicate cetăţenilor aceste măsuri.

Toader a precizat, după întâlnire, că parlamentarii partidului au făcut o serie de propuneri referitoare la modul în care pot să crească veniturile la buget şi au ridicat probleme legate de comunicarea cu Guvernul.

Potrivit lui Mircea Toader, primul-ministru a arătat că parlamentarii sunt în legătură directă cu cetăţenii şi pot să le explice că aceste măsuri de austeritate nu pot fi ocolite.

Potrivit unor surse din PDL, Emil Boc le-a atras atenţia deputaţilor că, dacă nu respectă decizia luată de partid în privinţa măsurilor de austeritate, vor fi excluşi din partid.

Toader a explicat, în legătură cu acest lucru, că premierul a avut o discuţie cu deputaţii democrat-liberali referitoare şi la modul în care "anumiţi parlamentari pot să voteze o anumită condiţie pe care o au fiecare".

"Ne-a spus să ne asumăm decizia politică luată prin vot şi că trebuie să o respectăm", a adăugat Toader.

El a mai spus că au fost ridicate şi probleme legate de comunicarea cu Guvernul şi că s-a stabilit o colaborare mai strânsă cu miniştrii, anunţând că, miercuri, la ora 13.00, deputaţii PDL se vor întâlni la grup cu ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici