Boc i-a oferit sprijin şi resurse umane lui Croitoru

Premierul interimar Emil Boc a declarat că la discuţia de vineri de la Guvern cu premierul desemnat Lucian Croitoru i-a oferit acestuia sprijin politic pentru formarea noului Cabinet, inclusiv cu "resurse umane".

24 afișări
Imaginea articolului Boc i-a oferit sprijin şi resurse umane lui Croitoru

Boc i-a oferit sprijin şi resurse umane lui Croitoru (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a precizat însă că decizia finală privind noul Cabinet îi va aparţine în totalitate lui Lucian Croitoru.

"Lucian Croitoru va decide când va face publică lista privind miniştrii din Cabinet. Noi i-am oferit încă o dată sprijin politic, inclusiv resurse umane pentru formarea acestui Cabinet, dar decizia finală îi va aparţine acestuia", a spus Boc.

Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Palatul Victoria, pentru discuţii cu Boc şi Croitoru.

Preşedintele PDL Bucureşti, primarul sectorului 3 Liviu Negoiţă, a declarat vineri la un eveniment de lansare a campaniei electorale, că premierul Lucian Croitoru va veni săptămâna viitoare în Parlament cu o echipă de specialişti din care nu va face parte niciun om politic.

Surse din conducerea PDL au declarat, anterior, agenţiei MEDIAFAX că premierul desemnat Lucian Croitoru ar putea transmite Parlamentului vineri sau luni dimineaţă lista Executivului pentru care cere votul de învestitură, Cabinet format din maximum 14 ministere conduse de tehnocraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici