Boc: Îi doresc Regelui Mihai La mulţi ani şi multă sănătate

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la Carei (Satu Mare), că îi urează Regelui Mihai "La mulţi ani şi multă sănătate", spunând, legat de absenţa sa din Parlament, că i s-ar fi părut o lipsă de respect faţă de Armata Română dacă nu ar fi fost prezent la manifestările care au avut loc la Carei.

580 afișări
Imaginea articolului Boc: Îi doresc Regelui Mihai La mulţi ani şi multă sănătate

Boc: Îi doresc Regelui Mihai La mulţi ani şi multă sănătate (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat la Carei, unde a participat la manifestările dedicate Zilei Armatei, cum comentează discursul Regelui Mihai susţinut în Parlament, Boc a spus: "Îi doresc La mulţi ani şi multă sănătate".

Întrebat dacă nu i se pare o lipsă de respect la nivel înalt absenţa sa din Parlament la discursul Regelui Mihai, premierul Emil Boc a răspuns că i s-ar fi părut o lipsă de respect să nu vină la manifestările de la Carei.

"Mi s-ar fi părut o lipsă de respect faţă de Armata Română dacă nu aş fi fost prezent astăzi aici, la Carei", a spus Boc.

Premierul Emil Boc a participat, marţi, la Carei, judeţul Satu Mare, la manifestările organizate de Ziua Armatei Române. Acesta a salutat Garda de Onoare, a asistat la ceremonialul religios, iar după discurs a depus o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român. Premierul va mai participa la Carei la punerea pietrei de temelie pentru cea de-a treia hală a fabricii Contitech Fluid Automotive Romania, parte a concernului Contitech AG.

Regele Mihai a susţinut marţi, ziua în care împlineşte 90 de ani, un discurs în plenul Parlamentului, apărând în faţa acestui for pentru prima oară în 64 de ani.

La şedinţa Camerelor reunite au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constanescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De la şedinţă au absentat preşedintele Camerei Deputaţilor, care participă la o vizită la Tbilisi (Georgia), premierul Emil Boc, dar şi preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici