Boc îi va demite atât pe Ridzi, cât şi pe Nemirschi dacă începe urmărirea penală

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că îi va demite atât pe ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ritzi, cât şi pe ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, dacă în cazul acestora se va decide începerea urmăririi penale.

60 afișări
Imaginea articolului Boc îi va demite atât pe Ridzi, cât şi pe Nemirschi dacă începe urmărirea penală

Boc îi va demite atât pe Ridzi, cât şi pe Nemirschi dacă începe urmărirea penală (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Şi în cazul ministrului Nemirschi, şi în cazul ministrului Ridzi, dacă Parchetul va cere începerea urmăririi penale, vor fi demişi", a spus Boc întrebat de presă despre situaţia celor doi miniştri.

Comisa parlamentară de anchetă în cazul Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului pentru contractul atribuit la organizarea Zilei Tineretului, iar PDL va redacta o opinie separată, în care va fi invocată neglijenţa în serviciu, a declarat, joi, deputatul din grupul minorităţilor Mircea Grosaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici