Boc: În partid este o competiţie loială, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţii

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că în partid este "o competiţie loială" şi că o decizie privind şefia formaţiunii democrat-liberale se va lua la Convenţia Naţională din 14-15 mai.

84 afișări
Imaginea articolului Boc: În partid este o competiţie loială, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţii

Boc: În partid este o competiţie loială, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţii (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"În partid este o competiţie loială, corectă. Este o chestiune care se va decide pe 14-15 mai, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţi", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi Traian Igaş participă la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj. La şefia organizaţiei judeţene social-democrate este înscris un singur candidat, fiind vorba despre senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar PDL Gorj.

Convenţia Naţională a PDL va avea loc în data de 14 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici